fbpx

Laat uw website maken in Purmerend!

Website laten maken Purmerend

Experts op het gebied van websites maken, wij laten uw bedrijf stralen op het internet!

Uw website laten maken Purmerend? Hier staan wij voor creativiteit en transparantie. Op het World Wide Web zijn, is nu een essentiële zakelijke tool. Een succesvolle site geeft uw bedrijf een aanwezigheid op het internet en toont uw klanten precies wat u te bieden heeft! Vraag vandaag nog, een gratis consult aan voor uw Website Design!

Zakelijke website laten maken in Purmerend

Wij leveren de beste oplossing op gebied van websites en zoekmachine optimalisatie in Purmerend. Bij Exsiting nemen wij, uw investering in de website, uiterst serieus en streven naar het hoogste rendement op uw investering. Exsiting bestaat uit een team van ervaren webdesigners die geen uitdaging uit de weg gaan. Omdat wij net als jij in Purmerend gevestigd zijn, kun je gemakkelijk bij ons op bezoek komen zodat wij gezamenlijk een goed onderbouwd plan kunnen maken.

Eerst gaan wij de doelen van zowel het bedrijf als de website in kaart brengen. Daarna geven wij een consult over de aanpak en de mogelijkheden binnen uw budget. En vervolgens zullen wij het design personaliseren en met behulp van uw wensen, zullen wij het eindproduct samenstellen. Onze web designers hebben de afgelopen jaren hun vaardigheden aangescherpt en werken met de nieuwste maar vooral beste software en technologiën. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten hun online doelen zullen behalen.

Het proces is voor ons minstens net zo belangrijk als het eindresultaat, zo vermijden wij onduidelijkheden en zorgen wij voor de beste communicatie. Een website laten maken in Purmerend betekent dat je de beschikking krijgt over een unieke website, want van standaard houden we niet.

Website laten maken Purmerend
Website laten maken Purmerend

Website laten maken Purmerend en het rendement op uw investering

Door uw website te laten maken in Purmerend bij Exsiting webdesign zult u de perfecte service krijgen. Bij Exsiting weten wij hoe belangrijk het voor onze klanten is om een website te hebben die hun merk perfect weergeeft. Daarnaast is het van belang om zowel de gewenste doelgroep aan te trekken als de reputatie van het bedrijf te behouden. Met dit in gedachten, streven wij ernaar om website ontwerp te maken die uw visie samenvatten. Na een grondig consultatieproces zorgen wij ervoor dat uw website écht op maat is.

‘Een prachtig ontworpen website zal een blijvende eerste indruk creëren die boekdelen spreekt over uw bedrijf en service.’

Ons website-ontwerpteam zal nauw met u samenwerken om de structuur van uw website-inhoud te plannen. En om nieuwe inhoud en promotie-ideeën voor te stellen. Zodra een bezoeker uw website heeft bereikt, is het de bedoeling dat de bezoeker snel de informatie vindt waarnaar hij op zoek is. Wat nog belangrijker is, is dat ze voorzichtig worden aangemoedigd om een “call-to-action” in te vullen. Die call-to-action kan een vorm aannemen van een contactformulier of een bericht om een aankoop te voltooien.

Houd website laten maken Purmerend ook rekening met de website op een telefoon?

Bij Exsiting webdesign bieden we website-ontwerp en -ontwikkeling die rekening houdt met alle apparaten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf nooit iets mist. Of uw klant nu op een smartphone, tablet of laptop surft, gebruikers krijgen gegarandeerd de juiste ervaring. Ons team zorgt er ook voor dat uw website compatibel is met elke browser en elk besturingssysteem

Website laten maken Purmerend? Exsiting!

Waarom website laten maken Purmerend?

Het is van groot belang dat uw website goed oogt. Een website is een plek waar uw bedrijf constant gepromoot wordt. Door de dienst van Exsiting webdesign “Website laten maken Purmerend” kunt u het meeste uit uw website halen op gebied van webdesign en het onderhouden van uw website. Door ons aanbod hoeft u niet meer verder te zoeken en kunt u voor al uw verzoeken bij ons terecht. Met onze SEO experts in huis kunnen wij er ook nog eens voor zorgen dat uw website hoger naar boven komt bij het zoeken op Google. Neem contact op om met een expert te spreken!

Website laten maken Purmerend

Website laten maken Purmerend en het website design Proces

Wij zijn een ervaren en gepassioneerd team van professionals die alles op alles zetten om de wens van de klant te behartigen. Door veel te communiceren met onze klanten, weten zij ten alle tijden wat zij van ons kunnen verwachten. Wij doen dit door eerst goed duidelijk te maken wat de verwachtingen van beide partijen zijn. Wij maken moderne websites en zorgen dat uw website design perfect bij uw bedrijf past! Laat uw website maken door Exsiting in Purmerend!

Consult

Als eerst kan er telefonisch of fysiek een afspraak gemaakt worden voor een consult. Tijdens het consult bespreken we de mogelijkheden binnen uw budget en maken wij kennis met de klant.

brainstorm

Vervolgens is het tijd om te brainstormen. Nu zullen de ontwerpen worden geschetst, verschillende websites aan u worden voorgelegd en zal tot slot de werkverklaring opgebouwd opgesteld.

Revisies

Tot slot zullen wij de website voor u creëren, er volgen er 2 revisies waarin u de mogelijkheid krijgt om aanpassingen in te brengen voor uw website.

Website laten maken Purmerend website paketten.

Bijna al onze websites worden gemaakt met WordPress, dit doen wij omdat WordPress gebruikersvriendelijk is voor de eindgebruiker. Bovendien komt WordPress met veel toevoegingen voor uw website. Ongeacht het soort website dat je wilt laten maken in Purmerend, is het voor Exsiting in ieder geval altijd van belang om het geheel vanaf het nulpunt op te bouwen. Om die reden is het dus ook zo dat de prijs per project kan variëren. Dit hangt bijvoorbeeld af van de functionaliteiten die je wenst. Website laten maken Purmerend door Exsiting Webdesign staat niet per definitie voor een WordPress website.

Pakket 1

Basic/Webshop
€599
399
 • Wordpress website
 • Brainstorm sessie
 • Contact formulier
 • Social media integratie
 • Mobiel vriendelijk
 • 2 revisies
 • SEO-Reacy
 • Google Maps locatie
 • 5 pagina's
Pakket 2
Medium size
€749
499
 • Wordpress website
 • Brainstorm sessie
 • Contact formulier
 • Social media integratie
 • Mobiel vriendelijk
 • 2 revisies
 • SEO-Reacy
 • Google Maps locatie
 • 404 redirect
 • XML Sitemap
 • 5 pagina's

Pakket 3 (vanaf)

Large
€999
749
 • Wordpress website
 • Brainstorm sessie
 • Contact formulier
 • Social media integratie
 • Mobiel vriendelijk
 • 2 revisies
 • SEO-Reacy
 • Google Maps locatie
 • Systeem cursus
 • XML Sitemap
 • 404 redirect
 • 5 pagina's

Meest gestelde vragen

Bij onze service “website laten maken Purmerend” spelen veel factoren mee. Daarom hebben wij een aantal pakketten opgesteld die u op weg helpen om te vinden wat u zoekt. U krijgt echter wanneer u in gesprek gaat met een van onze webdesign experts een consult welk pakket het best bij uw wensen past. Onze goedkoopste websites beginnen echter vanaf 349,99€.

Gedurende het proces van het maken van uw website zullen wij eerst duidelijk in kaart brengen wat uw wensen voor de website zoal zullen zijn. Vervolgens laten wij u een aantal websites zien en aan de hand daarvan kunt u er een of meerdere uitkiezen. De website die u heeft uitgekozen wordt geheel op maat gemaakt voor uw bedrijf, denk aan de kleuren, de foto’s, het lettertype etc. Aan het eind van ons proces wanneer de website is overgeleverd aan uw bedrijf heeft u de mogelijkheid zelf aanpassingen te doen. U krijgt de macht over de backend van uw gloednieuwe WordPress website waarin u zoveel aanpassingen kan doen als u wil

Exsiting maakt niet alleen WordPress websites, onze ‘’in-house’’ programmeurs zijn ook gespecilaiseerd op gebied van webdevelopment (het coderen) prachtige opmaat gemaakte websites voor u kunnen realiseren met nog meer functionaliteiten dan WordPress kan bieden. Echter, het gegeven dat WordPress het beste content mangagement systeem bezit, waar meer dan 43% van al de websites op het web gebruik van maken raden wij u aan een WordPress website te nemen.

Nee een standaard website wordt niet geleverd met SEO. Zie hier onze zoekmachineoptimalisatie services.

 

Wij nemen de hosting van uw website domein niet op ons. Aan het eind van het webdesign proces zullen wij de website verbinden aan uw domein, waardoor u de volledige toegang krijgt tot uw website. 

U heeft veel invloed! Uw input en feedback is belangrijk voor het ontwerp- en ontwikkelingsproces van uw website. We beginnen met veel vragen over uw behoeften, uw voorkeuren, uw wensen en werken nauw met u samen om de juiste look en functionaliteiten te ontwikkelen. We vragen u ook om voorbeeldwebsites te verstrekken voordat we met uw project beginnen. Onthoud dat dit uw website is en dat uw hulp en aanwijzingen nodig zullen zijn met betrekking tot het eindresultaat. We zijn een team en kijken ernaar uit om uw ideeën te horen.

website laten maken Purmerend?

Neem contact met ons op!

Gebruik het onderstaande contact forum om contact op te nemen met ons. Wij zien er naar uit om samen met u te werken en uw bedrijf naar een hoger niveau te helpen.