fbpx

Webdesign Hoorn

Uw webdesign Hoorn uit handen geven? Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites met hoge conversie en met de focus op uw doelgroep. 

Op het World Wide Web zijn, is nu een essentiële zakelijke tool. Een succesvolle site geeft uw bedrijf een aanwezigheid op het internet en toont uw klanten precies wat u te bieden heeft! Vraag een consult aan voor uw webdesign Hoorn.

exsiting webdesign Hoorn

Wij maken voor u een professioneel website design. Bij Exsiting webdesign in Hoorn nemen wij, uw investering in de website, uiterst serieus en zullen een op maat gemaakte oplossing leveren voor uw bedrijf. Exsiting webdesign bestaat uit een team van ervaren webdesigners die geen uitdaging uit de weg gaan. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites die conversie genereren en aansluit bij uw doelgroep. Wij nemen niet genoegen met het minste en streven naar perfectie.

Eerst beginnen wij met het vaststellen van de doelen van het bedrijf en de website. Vervolgens geven wij een consult over de aanpak en de mogelijkheden binnen uw budget. Tenslotte zullen wij het design personaliseren en met behulp van uw wensen, zullen wij het uiteindelijke eindproduct samenstellen. Gedurende dit proces vinden er twee revisies plaats waarin u kunt aangeven aanpassingen te willen maken aan de website. Het proces is voor ons minstens net zo belangrijk als het eindresultaat, zo zijn er zijn bij ons geen onduidelijkheden en zult op de hoogte worden gesteld gedurende de ontwikkelingen binnen het project.

Website Hoorn
Webdesign Hoorn

Waarom Exsiting webdesign Hoorn?

Wilt u uw websdesign laten maken in Hoorn? Of zoekt u een consultant die u zal adviseren over de bouw van uw website? Wij bij Exsiting webdesign weten door ons specialisme wat uw bedrijf nodig heeft. Onze webdesigners kennen de online-markt in en rondom de stad. 

Bij Exsiting webdesign in Hoorn weten wij hoe belangrijk het voor onze klanten is om een website te hebben die hun merk perfect weergeeft om zowel de gewenste doelgroep aan te trekken als hun reputatie te  behouden. Na een grondig consultatieproces zorgen wij ervoor dat uw website echt op maat is.

‘Een prachtig ontworpen website zal een blijvende eerste indruk creëren die boekdelen spreekt over uw bedrijf en service.’

Ons webdesign team zal nauw met u samenwerken om de structuur van uw website-inhoud te plannen maar ook nieuwe inhoud en promotie-ideeën voor te stellen. Zodra een bezoeker uw website heeft bereikt, is het de bedoeling dat de bezoeker snel de informatie vindt waarnaar hij op zoek naar is. 

 

Webdesign Hoorn Proces

Wij zijn een ervaren en gepassioneerd team van professionals die alles op alles zetten om de wens van de klant te behartigen. Door veel te communiceren met onze klanten, weten zij ten alle tijden wat zij van ons kunnen verwachten. Door eerst goed duidelijk te maken wat de verwachtingen van beide partijen zijn, verloopt het proces van het bouwen van een webdesign zonder tegenslagen. Wij maken een modern webdesign en zorgen dat uw website perfect bij uw bedrijf past!

Consult

Als eerst kan er telefonisch of fysiek een afspraak gemaakt worden voor een consult. Tijdens het consult bespreken we de mogelijkheden binnen uw budget en maken wij kennis met de klant.

brainstorm

Vervolgens is het tijd om te brainstormen. Nu zullen de ontwerpen worden geschetst, tijdens dit proces worden er verschillende webdesigns aan u voorgelegd en zal tot slot de werkverklaring opgebouwd opgesteld.

Revisies

Tot slot zullen wij de website voor u creëren, er volgen er 2 revisies waarin u de mogelijkheid krijgt om aanpassingen in te brengen voor uw website.

Waarom een professionele webdesigner voor uw webdesign Hoorn?

Wat is het nut om een webdesigner in te schakelen voor uw webdesign Hoorn? Door de vele concurrentie die het internet tegenwoordig kent is het aan te raden om een ervaren webdesign bureau in te schakelen voor uw website. Het is belangrijk rekening te houden met verschillende partijen, enerzijds het vindbaar maken van uw website aan de juiste consument. En anderzijds de zoekmachines die een grote rol spelen in de vindbaarheid van uw website. Beiden factoren stellen tegenwoordig hoge eisen en worden steeds kritischer. 

Ervoor zorgen dat uw website goed gevonden wordt door middel van zoekmachineoptimalisatie is voor ons een dagelijkse bezigheid naast het maken van  een webdesign Hoorn. Het tegemoet komen van deze talloze eisen van zowel zoekmachine als consument is onze specialiteit. Wanneer uw website aan het grotendeel van deze eisen voldoet, zal de website het potentieel van de markt volledig benutten. 

Exsiting Webdesign Hoorn

Pakketten webdesign Hoorn

Al onze webdesigns worden gemaakt met WordPress, dit doen wij omdat voor ons het uiteindelijke gebruiksgemak van de klant bovenaan staat. Het is in WordPress namelijk makkelijk om kleine aanpassingen te verrichten. Bovendien komt WordPress met veel toevoegingen voor uw website. Vraag uw gratis consult aan via het contactformulier en kijk samen met ons naar de mogelijkheden voor uw webdesign in Hoorn. 

Pakket 1

Basic/Website
€599
399
 • Wordpress website
 • Brainstorm sessie
 • Contact formulier
 • Social media integratie
 • Mobiel vriendelijk
 • 2 revisies
 • SEO-Reacy
 • Google Maps locatie
 • 5 pagina's
Pakket 2
Average/Website
€749
499
 • Wordpress website
 • Brainstorm sessie
 • Contact formulier
 • Social media integratie
 • Mobiel vriendelijk
 • 2 revisies
 • SEO-Reacy
 • Google Maps locatie
 • 404 redirect
 • XML Sitemap
 • 5 pagina's

Pakket 3

Pro/Website
€999
749
 • Wordpress website
 • Brainstorm sessie
 • Contact formulier
 • Social media integratie
 • Mobiel vriendelijk
 • 2 revisies
 • SEO-Reacy
 • Google Maps locatie
 • Systeem cursus
 • XML Sitemap
 • 404 redirect
 • 5 pagina's

Webdesign vragen

Bij het maken van een website zijn een aantal factoren bepalend voor de prijs. Daarom hebben wij een aantal pakketten opgesteld die u op weg helpen om te vinden wat u zoekt. U krijgt echter wanneer u in gesprek gaat met een van onze webdesign experts een consult welk pakket het best bij uw wensen past. Onze goedkoopste websites beginnen echter vanaf 349,99€.

Gedurende het proces van het maken van uw website zullen wij eerst duidelijk in kaart brengen wat uw wensen voor de website zoal zullen zijn. Vervolgens laten wij u een aantal websites zien en aan de hand daarvan kunt u er een of meerdere uitkiezen. De website die u heeft uitgekozen wordt geheel op maat gemaakt voor uw bedrijf, denk aan de kleuren, de foto’s, het lettertype etc. Aan het eind van ons proces wanneer de website is overgeleverd aan uw bedrijf heeft u de mogelijkheid zelf aanpassingen te doen. U krijgt de macht over de backend van uw gloednieuwe WordPress website waarin u zoveel aanpassingen kan doen als u wil.

Al onze websites zijn ‘’mobile-friendly’’. Een van de belangrijkste elementen van uw website is het zichtbaar zijn voor mobiele telefoons. Tegenwoordig wordt er vaker gezocht naar websites op telefoons dan via een desktop. Wij zorgen ervoor dat uw website goed functioneert op ieder modern toestel.  

Exsiting maakt niet alleen WordPress websites, onze ‘’in-house’’ programmeurs zijn ook gespecilaiseerd op gebied van webdevelopment (het coderen) prachtige opmaat gemaakte websites voor u kunnen realiseren met nog meer functionaliteiten dan WordPress kan bieden. Echter, het gegeven dat WordPress het beste content mangagement systeem bezit, waar meer dan 43% van al de websites op het web gebruik van maken raden wij u aan een WordPress website te nemen.

Nee een standaard website wordt niet geleverd met SEO. Zie hier onze zoekmachineoptimalisatie services.

 

Wij nemen de hosting van uw website domein niet op ons. Aan het eind van het webdesign proces zullen wij de website verbinden aan uw domein, waardoor u de volledige toegang krijgt tot uw website. Wel kunnen wij u adviseren of helpen met het opstarten van een domein.

U heeft veel invloed! Uw input en feedback is belangrijk voor het ontwerp- en ontwikkelingsproces van uw website. We beginnen met veel vragen over uw behoeften, uw voorkeuren, uw wensen en werken nauw met u samen om de juiste look en functionaliteiten te ontwikkelen. We vragen u ook om voorbeeldwebsites te verstrekken voordat we met uw project beginnen. Onthoud dat dit uw website is en dat uw hulp en aanwijzingen nodig zullen zijn met betrekking tot het eindresultaat. We zijn een team en kijken ernaar uit om uw ideeën te horen.

Uw gratis consult voor webdesign Hoorn

Neem contact met ons op!

Gebruik het onderstaande contact forum om contact op te nemen met ons. Wij zien er naar uit om samen met u te werken en uw bedrijf naar een hoger niveau te helpen.