fbpx

5 SEO Tips om uw websiteverkeer te boosten

1. Keyword research

Door gebruik te maken van SEO Tools als SEMrush en Ubersuggests, kunt u erachter komen waar de gebruikers van Google op zoeken en wat de beste mogelijkheden zijn om voor te ranken. Als eerst is het van groot belang dat u bedenkt op welke keywords u wilt ranken. Vervolgens kunt u op basis van de keywords de landingpagina’s en blogpost’s aanmaken.

2. Landingpages

Door landingpages te maken op uw website, kunt u zich richten op de zoektermen die voor u het meest gunstig zijn. Een landingpage is een pagina die voor een specifieke keyword is gemaakt, om hoger te ranken op Google. De landingpage zal niet direct te vinden zijn op de website. Deze pagina kan alleen worden gevonden door de zoekterm te gebruiken die als keyword is aangegeven.

3. Blogpost

Door een blog bij te houden, en de community te voorzien van informatie zult u ook hoger ranken in de Google resultaten. Voor Google is het belangrijk dat je ook informatie verstrekt aan mensen. Door over veel verschilllende onderwerpen te bloggen, zult u meer verkeer naar uw website krijgen en wordt uw autoriteit op het internet steeds meer. Op onze blog vind u veel informatie over SEO en andere tips om uw website te verbeteren.

SEO tips

4. SEO Tools

Als u gebruik maakt van SEO Tools, kunt u zien hoe uw actuele positie is op het wereldwijde web. U kunt van uw concurrenten bekijken op welke keywords zij ranken en wat de reden daarvoor is. Zo kunt u zelf ook de strategie van anderen overnemen en dus groeien in uw bereik op het internet.

5. SEO plugin

SEO plugins helpen u met het opbouwen van uw pagina op basis van wat Google het liefste ziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Yoast SEO Plugin. Door een plugin te gebruiken krijgt u een perfect overzicht van wat er verbeterd kan worden aan uw pagina en wat de sterke punten zijn. Als de pagina genoeg aan de eisen van Google voldoen, zult u groen licht krijgen.